szechenyi2020

  Téglás apartman

   

  Apartmanunk a kikötőtől 25 méterre, a szabadstrandtól 200 méterre és a kalandparktól 300 méterre helyezkedik el. Közvetlenül a ház mellett étterem, kerékpárút, erdő, mező található. A ház 1 db [...]

  Web: www.teglasapartman.hu

  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Telefon: +36/30 982-8633

  Cím: 5350 Tiszafüred Kikötő krt 41

  Apartmanunk a kikötőtől 25 méterre, a szabadstrandtól 200 méterre és a kalandparktól 300 méterre helyezkedik el. Közvetlenül a ház mellett étterem, kerékpárút, erdő, mező található.

  A ház 1 db nagy, 3 db normál apartmannal rendelkezik, max. 12 fő befogadására alkalmas, teljesen berendezett és felszerelt.

  Felszereltség:

  Konyha, fürdőszoba, hálószoba, tűzhely, páraelszívó, hűtőgép, edények, széf, légkondicionáló, televízió, rádió, kinti-benti asztalok és székek, parkoló és gyermekjátszótér áll a kedves vendégek rendelkezésére. Az apartmanok gyermek- és kisállatbarát felszereltségűek. Kisgyermekkel érkező vendégeink részére díjtalanul biztosítjuk a kiságy, fürdető kád és bili használatát. A kisállatok (pl. kutya, macska) apartmanokban való fogadása térítési díj ellenében lehetséges.

  Tiszafüred© {2018. All Rights Reserved. Designed By BL