szechenyi2020

  SULYOM PANZIÓ

  Apartmanjaink Tiszaörvényen, az élő Tiszához közel, 2 perc gyalogútra vannak. Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, kirándulás, túrázás utáni pihenéshez szállást keres, nálunk megtalálta.

  Web: https://sulyompanzio.hu/

  E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Telefon: 06-31/200-6980, 06-70/771-2555

  Cím: 5358 Tiszafüred-Örvény Tiszaikertsor út 9.

  Igényes és színvonalas szálláshelyeink a XXI. század elvárásainak megfelelően vannak ellátva minden olyan eszközzel, melyek az ÖN kényelmét és kellemes időtöltését szolgálják. Az udvaron található főzőhely kiváló helyszín egy vacsora elkészítéséhez, majd a tűz melege mellett egy kiadós beszélgetéshez. Kültéri jakuzzi használati ideje: 9:00-21:00 óráig áll vendégeink rendelkezésére térítési díj ellenében. Élvezheti a szállodák nyújtotta kényeztetést tömeg és zsúfoltság nélkül.Túrázni vágyó vendégeink részére motorcsónak bérlésére van lehetőség, ezt követően pedig a kábel TV 24 csatornája közül választhatja ki az esti filmet. Fedezze fel a Tisza-tavat és környékét, gasztronómiáját és kultúráját, és válassza szálláshelyének a SULYOM PANZIÓT.

  Tiszafüred© {2018. All Rights Reserved. Designed By BL