szechenyi2020

  Szőke Tisza apartman

   

  A vendégház a város központjához közel, egy csendes utcában található. 1 db 4 ágyas és 3 db 2 ágyas, pótágyazható szobáihoz jól felszerelt konyha, 2 db fürdőszoba tartozik. A ház udvarán [...]

  Web: www.vendeghaztiszafured.com/

  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Telefon: + 36/70 452-6003

  Cím: 5350 Tiszafüred Hajnal köz 1

  A vendégház a város központjához közel, egy csendes utcában található. 1 db 4 ágyas és 3 db 2 ágyas, pótágyazható szobáihoz jól felszerelt konyha, 2 db fürdőszoba tartozik. A ház udvarán parkolási lehetőség, bográcshely, kerti bútorok szolgálják a vendégek kényelmét. A Szőke Tisza Vendégház és Apartman családi háznak épült; az 1990-es évek során alakítottuk át magánszálláshellyé. Hosszú ideje látunk vendégül családokat, párokat, akik a Tisza-tónál kívánják eltölteni szabadidejüket. Együttműködő partnerei vagyunk a Car-Tour Utazási Irodának, és tagjai vagyunk a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének. CÉLUNK egy családbarát Vendégház kialakítása, ahol a Vendég az első, aki nálunk valóban otthon érezheti magát! A Szőke Tisza Vendégház és Apartman várja kedves vendégeit Tiszafüreden! A Vendégház a Városházától 400 m-re a Debreceni út mentén egy csendes utcában található.

  Tiszafüred© {2018. All Rights Reserved. Designed By BL