szechenyi2020

  Tiszavirág Apartman

  A családbarát Tiszavirág Apartman a tiszafüredi Termálfürdővel szemben, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Elég távol a mozgalmas Tisza-tó tiszafüredi partszakaszától ahhoz, hogy [...]

  Web: www.tiszaviragapartman.hu

  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Telefon: +36/30 304-6677

  Cím: 5350 Tiszafüred, Fürdő utca 19.

  A családbarát Tiszavirág Apartman a tiszafüredi Termálfürdővel szemben, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el. Elég távol a mozgalmas Tisza-tó tiszafüredi partszakaszától ahhoz, hogy az éjszakai bulik és rendezvények hangos kavalkádja ne zavarja Vendégeink nyugodt pihenését, de elég közel ahhoz, hogy gyalog akár 10 perc séta után már a vízparton találjuk magunkat!

  Apartmanok száma: 5 apartman

  Szobák száma (összes): 11 szoba

  Üdülőnk területén 5 különálló, kényelmes, tiszta, jól felszerelt apartmanban 11 szobával, akár 24 férőhely lehetőségével várjuk a magányos utazóktól, a nagycsaládosokon át, a nagyobb baráti társasággal érkező pihenni, sportolni vágyó Vendégeinket! Apartmanjaink egyben, vagy korlátozott esetekben és feltételekkel szekciónként is elfoglalhatóak, ennek pontos módjáról oldalunkon részletes információkkal szolgálunk. Minden téglaépületünk egyedi hangulatú, otthonos, és teljesen felszerelt kulcsrakész-, és teljes értékű apartman, gépesített helyiségekkel!

  Tiszafüred© {2018. All Rights Reserved. Designed By BL