Nádas Panzió

Nyomtatás

Engedje meg, hogy bemutassuk a Tisza-tó mellett fekvő Nádas Pihenőpark nyújtotta lehetőségeket és a kibővült szolgáltatásokat, melyek között minden évszakban talál Önnek megfelelőt. A [...]

Web: tiszafured.nadaspanzio.hu/

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36302257210, +3659511401

Cím: 5350 Tiszafüred, Kismuhi út 2.

Engedje meg, hogy bemutassuk a Tisza-tó mellett fekvő Nádas Pihenőpark nyújtotta lehetőségeket és a kibővült szolgáltatásokat, melyek között minden évszakban talál Önnek megfelelőt.

A családosan kikapcsolódni vágyókat szabadtéri medence, napozóterasz, szauna, mini golfpálya, műfüves sportpálya és a Tisza-tó csodálatos vízi világa várja. Egyéni igénye szerint az alábbi programokat is megszervezzük Önnek: lovaglás, pusztakocsikázás, csónaktúra, Tisza-tavi tanösvény látogatás, kerékpártúra, offroad vagy terepjáró túra, valamint madármegfigyelés a Hortobágy és a Tisza-tó festői vidékein.

Céges rendezvények

Pihenőparkunk rendezvényterme kiválóan alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására. Csapatépítő tréning, termékbemutató, üzleti partnerek találkozója, továbbképzés. A rendezvényterem felszereltsége, alapfunkciók: hangosítás, projektor, flipchart. A munka után műfüves sportpálya, biliárd terem, szauna és borospince várja a vendégeket.

Igény szerint az Önök rendelkezésére bocsátjuk kézműves alkotóházunkat is.

Diákprogram, Erdei iskola

Erdei iskolánkban a Tisza-tó varázslatos vízi világát ismerhetik meg a 7-12 éves diákok. A nálunk töltött napok alatt vizi-, gyalogos és kerékpár túrák alkalmával barangolhatják be a Tisza- tavat a résztvevők. Az élővilág megismerése mellett bepillantanak a helyi kézművesek műhelyeibe és kipróbálhatják a vessző- és gyékényfonást, a fazekas mesterséget.

 

 Pihenőparkunk SZÉP kártya elfogadó hely!

Foglaljon e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon a +36 30 225 72 10,  +36 59 511-401-es számon!