Hableány Hotel

Nyomtatás

“Minden vízi út hozzánk vezet… ha megéhezett!”   Az a vendég, aki szereti a csendet, pihenést, a természetet és az élő Tisza folyót, annak tökéletes választás a Hableány Hotel, [...]

Web: www.hableanyhotel.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: (59) 511-154, (59) 353-333

Cím: 5358 Tiszafüred-Örvény, Hunyadi János út 2.

“Minden vízi út hozzánk vezet… ha megéhezett!”

 

Az a vendég, aki szereti a csendet, pihenést, a természetet és az élő Tisza folyót, annak tökéletes választás a Hableány Hotel, adottságaival. Célunk egy olyan elsőrangú környezet biztosítása, ahol a vendégek egyformán jól érezhetik magukat egy családi nyaralás alkalmával, vagy egy reprezentatív céges rendezvény keretei között is. Szállodánk közvetlenül a Tisza folyó partján, természetes környezetben helyezkedik el. A szobák úgy lettek kialakítva, hogy mindegyikből látni lehessen az élő Tisza folyót, annak páratlan növény és állatvilágát (pl: Tiszavirágzás).

A Hableány Hotel megújult, kibővült étlappal várja nem csak szállóvendégeit éttermébe! Egész évben nyitva tartó éttermünkben a helyi specialitások mellett számtalan ételféleséget fogyaszthat. Az ízletes ételek előtt és után a bőséges italválasztékot kínálunk. Előrendelésre az étlapon nem szereplő ételeket is elkészítjük vendégeinknek.

A testi-lelki feltöltődésre, megújulásra lehetőséget ad” wellness” világunk, ahol megszabadulhat a mindennapi stressz nyomaitól. A hétköznapokban áhított ellazulás érzése teljesen hatalmába kerítheti, medencéink és gőzkabinunk hatása. A természet közeli élményt minden szobánkból és éttermünk teraszáról is élvezheti. Célunk, hogy vendégeink kipihenten, felfrissülve és megújulva térhessenek vissza otthonukba, hogy később ismét eljöjjenek hozzánk. A fürdőrészleg csak április 1-től-november 30-ig működik reggel 8-20.-ig. 14-év alatti gyermek csak szülői felügyelettel veheti igénybe.