Web: kokenyapartman.webnode.hu/

E-mail: kokeny185@vipmail.hu

Telefon: +36/59 360-176

Cím: 5350 Tiszafüred Fürdő út 13

Tiszafüreden, csendes, nyugodt környezetben a termálfürdővel szemben található. A Tiszától 5 perc gyalogtúra. 2 db jól felszerelt 4 fős apartman + 2 db 4 fős telepített lakókocsi április1-től október31-ig kiadó. A hatalmas parkosított udvar sátorozásra alkalmas. A sátorozók kényelmét bográcsoló hely, kerti garnitúra, kulturált tiszta vizesblokk szolgálja. Igény szerint a vendégek kerékpárt kölcsönözhetnek.

A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.

A városba érkező vendégek szállásáról szálloda, családias panziók, színvonalas kempingek és a magán szállásadók gondoskodnak.

A népművészet iránt érdeklődők megismerkedhetnek a híres füredi fazekassággal, megtekinthetik a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat. Városunkban jelenleg is két műhelyben űzik a fazekas-mesterséget, az általuk készített tárgyak megvásárlása őrzi az itt töltött pihenés emlékét.

A város, kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit. Színes nyári programokkal szeretettel várja az látogatókat Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!