Telefon: +36/30-326-1867

Cím: 5350 Tiszafüred, Húszöles út 95/a

Az apartman, Tiszafüreden a Tisza tó vízpartjától 10-15 percre, termál strandtól 5 percre található. 8 fő elhelyezésére alkalmas, klímás, kertes apartman, horgászni, pihenni és fürdőzni vágyók részére egész évben várja vendégeit. Vendégeink részére ingyen wifi hozzáférés.

A ház 2013-ban lett teljesen felújítva, jól felszerelt konyhával rendelkezik, három hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba, Wc található benne. Tartozik hozzá egy kis kert ahol szalonnát sütni, és bográcsozni lehet. Parkolási lehetőség az udvarban.

 

Fakultatív program lehetőségek:

Tiszavirág Ártéri Sétaút: Az ártéri erdő, a Tisza-tó élővilágának és a kérész életének bemutatása, csónakázás a tanösvény Göbe taván.

Tisza-tavi Ökocentrum: 2012-ben nyílt Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, mely több mint 40-féle hazai hal mellett, közel 15 kétéltű- és hüllőfajt mutat be, GPS-es csónaktúra, Tisza tavi vízi sétány és még sok más érdekességek.

Kalandsziget Tiszafüred: Egy ártéri szigetre felépített, felejthetetlen élményeket nyújtó kalandpark, izgalmas játékokkal.

Kiss Pál Múzeum Tiszafüred: A Tisza-tó egyetlen nagy múltú múzeumi intézménye, amelynek napjainkban a klasszicista stílusú műemléképület, a Lipcsey-kúria ad otthont.

Az idelátogatóknak lehetőségük van továbbá lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre.

Valamint a tiszafüredi szabad strand is várja a fürdőzni vágyókat.

Aki esetleg a melegebb vizet szereti, az a termálfürdőnk jódtartalmú gyógyvizében frissítheti fel magát.

Annabella Apartman szobaAnnabella Apartman konyha