Ki ne ismerné a világhírű magyar artistákat, a többszörös Guinness-rekorder Rippel fivéreket? Rippel Ferenc és Rippel Viktor a családi legenda szerint előbb tanultak meg gumiasztalon szaltózni, mint járni. A Rippel fivérek az elmúlt 27 évben meghódítottak minden lehetséges csúcsot, amit az artistaművészet számukra kínált. Bemutatóikkal a világ összes nagy metropoliszát bejárva eddig több mint tízezer sikeres előadást tudhatnak maguk mögött. Produkcióik egyediségét a profi artistákon és a tánckaron túl a látványelemek, kézi szerek, technikai eszközök, és egyedi tervezésű jelmezek adják.

Rippel Ferenc és Rippel Viktor – a sport és művészet harmóniája!

2009-ben indították útjára egyedülálló oktatási programjukat, a Rippel Brothers Akadémiát ahol célkitűzésük a mozgás, a sport, az előadóművészet és más kapcsolódó művészeti ágak megismertetése és megszerettetése kortól és nemtől függetlenül bárkivel. Rendszerük az alapozó képzésétől a haladón keresztül egészen a masters fokig oktatja a diákokat nemzetközileg elismert tanárok segítségével.

Tiszafüred idén nyáron ismét a Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia házigazda települése lesz. Az RBA 2017-es nyári tábor egy olyan szórakoztató, extrém időtöltési lehetőség, ahol a Rippel Brothers képzés mellett egyéb nagyon bulis programlehetőségek, csoportos foglalkozások színesítik a beosztást, mint például: strandolás, tiszai motorcsónakozás, ötletes csapatprogramok, tréfás- játékos vetélkedők, tábortűz, kalandpark, stb… Mindez vidámsággal, új barátokkal, szuper élményekkel és persze rengeteg mozgással. Az RBA-ban ‘táborozó’ fiatalok és idősebbek egyrészt felejthetetlen nyári élményeket szerezhetnek, másrészt biztonságos körülmények között, kiváló szakemberektől sajátíthatják el az artista szakma és a cirkusz világának tudományát. Nincs alapkövetelmény, csak annyi, hogy szeress mozogni, és bírd a terhelést. Mindenkit várnak 6-tól 99 éves korig!

Rippel Brothers Akadémia Tiszafüreden!

Időpont: 2017. július 3-13, Tiszafüred
Részvételi díj napközis rendszerrel 40.000,-Ft, amely tartalmazza a napi 2X RBA képzést szakképzett oktatókkal, a napi 1X étkezést, az összes szabadidős programot és a záróműsorban való részvételt. Jelentkezni és érdeklődni lehet az  akademia@rippel.hu-n e-mail címen, vagy a 06-70-611-0590-es telefonszámon.