Tiszafüred Város Önkormányzata az idei évben is törekszik rendezvényének megújítására, új programelemekkel való színesítésére, – bízva abban, hogy elnyeri a lakosság, illetve a idelátogatók tetszését.

A támogató jegyek értékesítésébe, valamint  a tiszafüredi lakosok számára a regisztráció elősegítésébe bevont intézmények az alábbiak:

a.    Tiszafüredi Polgármesteri Hivatal- gazdasági iroda-pénztár
b.    Kovács Pál Művelődési Központ
c.    Városi Könyvtár és Információs Központ
d.    Benedek Gábor Városi Sportcsarnok

A regisztrációt és a támogató jegyek értékesítését az intézmény az SZMSZ-e szerinti munkaidőben biztosítja hétfőtől-csütörtökig minden nap 8.00- 16.00, pénteken 08.00-tól 12.00 óráig.

A támogató jegy megvásárolható az alábbi honlapokon keresztül:

https://www.jegy.halfeszt.hu/
https://www.tixa.hu/

A támogató jegyet vásárlónak regisztrálni nem szükséges!

A tiszafüredi lakosok számára a regisztrációnak az alábbiak szerint történik:

A tiszafüredi lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakosok ingyenesen, regisztrációval (www.tiszafured.hu honlapon) tudnak részt venni a rendezvényen. A 14. életévet be nem töltött tiszafüredi lakcímmel rendelkezőknek regisztrálniuk sem szükséges.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

Településnév: (Tiszafüred, Tiszafüred-Kócsújfalu, Tiszafüred-Örvény)
Név: (személyi igazolványban szereplő módon)
Érvényes lakcím: (lakcímkártyán szereplő módon)
E-mail cím megadása: (Az e-mail megadása a regisztráció visszaigazolása miatt szükséges. Családon belül több személy regisztrálása esetén közös e-mail is megadható.)

Az érvényes regisztrációval rendelkezők részére a belépést biztosító karszalagokat a Tiszafüredi Polgármesteri Hivatal dolgozói személyesen kézbesítik a regisztráció ütemének megfelelően!

A regisztrációval kapcsolatos esetleges egyéb kérdéseit, kéréseit, problémáit a regisztráló a halasnapireg@tiszafured.hu e-mail címen teheti fel. Az érdemi felvetésekre igyekszünk gyorsan reagálni.

Tiszafüred Város Önkormányzata, a 2017. évi Halasnapok Szervezői