Szamos apartman

Nyomtatás

“Szamos Apartman” kiváló választás, ha Ön a Tisza-tó fővárosában szállást keres. Az  apartman a város központjában található,családi-házas, csendes övezetben,néhány száz méteren [...]

Web: www.tiszafuredszallasok.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36/59 352-527; +36/30 621-5990

Cím: 5350 Tiszafüred Szabolcs utca 3

“Szamos Apartman” kiváló választás, ha Ön a Tisza-tó fővárosában szállást keres. Az  apartman a város központjában található,családi-házas, csendes övezetben,néhány száz méteren belül  a  múzeum, piac,templomok, a gyógyhatású Thermal Strand, bevásárló központok. A szállás jól felszerelt. Beépített konyha, hűtő, mikró, tv szatellittel, mosógép, WIFI-s laptoppal ingyen internetezhet. A kertben, kerti bútorokkal kialakított szabadidő eltöltésére alkalmas pihenő, ahol szabadtéri főzési, grillezési lehetőség biztosított. Az udvaron zárt parkolási lehetőség. Az apartman egész éven át fogad vendégeket. A Tisza-tó számos kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Vendégeinknek egyéni és szervezett túrákat tudunk ajánlani, szervezni. Ilyen túrák a gyalogos, lovas, vízi, kerékpár és a horgász. A nyár egyéb programokban is bővelkedik.(Tiszafüredi Halasnapok, zenei és kulturális rendezvények). A többi évszak is biztosít kellemes pihenést és aktív időtöltést.

Látogasson el hozzánk, ismerje meg a Tisza-tó szépségét!