Tisza-kert Vendégház

Nyomtatás

 

Kedves Vendégeink! Kora tavasztól késő őszig várjuk Önöket a Tisza-kert Vendégházban! Tiszafüred-örvényen, a Tiszától 300 méterre, gyönyörű környezetben tudunk szállást biztosítani összesen 26 fő [...]

Web: tisza-kert.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36/30 955-2757; +36/30 336-1656

Cím: 5358 Tiszafüred-Örvény Hunyadi út 35/a

Kedves Vendégeink!

Kora tavasztól késő őszig várjuk Önöket a Tisza-kert Vendégházban! Tiszafüred-örvényen, a Tiszától 300 méterre, gyönyörű környezetben tudunk szállást biztosítani összesen 26 fő részére.

Amit kínálunk:

2 db három- és 1 db kétágyas szoba fürdőszobával. Ehhez a három szobához közös konyha tartozik. A szobák természetesen külön bejáratúak, de egymásba is nyithatóak. Minden szobában van televízió, hűtőgép és vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség.

A nagyobbik házban, amelynek két külön bejárata van, 8-12 főt tudunk elhelyezni. Itt három külön fürdőszoba, egy 50 m2-es nappali egybenyitva az étkezővel, főző helyiség valamint 4 db két ágyas, 1 db három ágyas, és 1 db 1 ágyas szoba található.

Csesznok-ház: 2 db háromágyas szoba, étkező, felszerelt konyha és fürdő áll vendégeink rendelkezésére.

A gyermekek és felnőttek szórakozására udvarunkon csúszda, hinta valamint kosárlabda palánk és trambulin, továbbá ping-pong asztal is található. Mindemellett jó minőségű női és férfi kerékpárokat is tudunk vendégeink számára biztosítani.

Fedett terasz tartozik a nagy házhoz és az apartmanokhoz is. A kertben több helyen lehet grillezni, bográcsolni illetve a sütés-főzésre hosszabb időt szánókra egy kemence is vár. Vendégeink zárt parkolóban hagyhatják autóikat, a kapu távirányítású. A 4500 m2-es kert a legelőre jár le ahol lovak, kecskék és juhok legelésznek. A horizontot a Tisza töltése zárja. 300 méteres körzetben 3 étterem, két kikötő és egy lovas tanya is található valamint itt megy el az újonnan épült Tisza-tavat megkerülő kerékpárút.