Tisztelt Tiszafürediek!

 A tiszafüredi lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakosok ingyenesen, regisztrációval (www.tiszafured.hu honlapon) tudnak részt venni a rendezvényen.

A 14. életévet be nem töltött tiszafüredi lakcímmel rendelkezőknek regisztrálniuk nem szükséges. Részükre a rendezvény felnőtt kísérettel ingyenes.

A regisztráció során meg kellett bontanunk életkor szerint a regisztrálókat, eltérő adatkezelési szabályok miatt. A 16 éven aluliak személyes adatainak kezeléséhez a törvényes képviselő  hozzájárulása szükséges, emiatt a 14-16 év közötti gyermekek rendezvényre történő regisztrációja esetén az adatkezeléshez, így az érvényes regisztrációhoz is, szülői hozzájárulás szükséges.

A regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

  • Településnév: (Tiszafüred, Tiszafüred-Kócsújfalu, Tiszafüred-Örvény)

  • Név: (személyi igazolványban szereplő módon)

  • Érvényes lakcím: (lakcímkártyán szereplő módon)

  • E-mail cím megadása: (Az e-mail megadása a regisztráció visszaigazolása miatt szükséges. Családon belül több személy regisztrálása esetén közös e-mail cím is megadható.)

Az érvényes regisztrációval rendelkezők részére a belépést biztosító karszalagokat a Tiszafüredi Polgármesteri Hivatal dolgozói személyesen kézbesítik a regisztráció ütemének megfelelően!

A regisztrációval kapcsolatos esetleges egyéb kérdéseit, kéréseit, problémáit a regisztráló a halasnapireg@tiszafured.hu e-mail címen teheti fel. Az érdemi felvetésekre igyekszünk gyorsan reagálni.

Tiszafüred Város Önkormányzata, a 2019. évi Halasnapok Szervezői

 

Figyelem! Fontos, hogy mindenki a megfelelő űrlapon regisztráljon!!!

16 év feletti Tiszafüredi lakosok regisztrációja

 Regisztrációhoz kattintson a megfelelő szövegre!

 14 – 16 év közötti Tiszafüredi lakosok regisztrációja

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép-és videófelvételek is készülnek, melyről további, bővebb információkat a rendezvény Adatkezelési tájékoztatjában olvashat.