Tiszafüred Gulyás Lovastanya Tiszafüred

Web: gulyaslovastanya.hu

E-mail: gulyastanya@freemail.hu

Telefon: 06/30 619-7627

Cím: 5358 Tiszafüred-Örvény, Esze Tamás út 2/b

Ha Önök a Tisza-tavat keresik fel, bizonyára van elképzelésük, a Tisza-tó környékén található kikapcsolódási lehetőségekről, rendezvényekről. Mi elsősorban azokat a lehetőségeket ajánlanánk szíves figyelmükbe, amelyek szálláshelyünk adottságaiból következnek. A környéken szinte egyedülálló ajánlatunk a pusztakocsikázás, a tradicionális szekerezés, – a falusi hagyományokat követve, – melynek keretében a Tisza-tavat, egy egyedülálló dimenzióból fedezheti fel.

Tanyánkon az állattartás rejtelmeibe kaphat betekintést, hangulatos, egyedi fotókat készíthet, – ha gyermekekkel érkezik, külön ajánljuk figyelmébe mindkettő programunkat.

Szálláshelyünk a Tisza-tó, – Tiszafüred, – Tiszaörvényi részén, a régió két legnagyobb kikötője közelében található. Csónakbérlési igényében tudunk segíteni, de bejárhatja a Tisza-tavat, a Tisza-gáton biciklin is, kitűnő minőségű kerékpárúton, mely házunk közelében halad el.

A Szabics kikötő kb. 800 méterre található, ahol a nemrég átadott, “Örvényi Pákász” Tanösvényen, illetve a “Tiszavirág Ártéri Sétaúton” tehet egy érdekfeszítő, kalandos sétát.

A Tiszafüredi szabad strand egy kicsit távolabb, mintegy két kilométerre található.